Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Drakula

Adres obiektu Głębce 11a, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.6
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.6
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.4
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

basia i piotrek
Dodano: 2016-05-29
Pobyt od: 2016-05-27 do 2016-05-29 IP: x.172.232.86
 
 
    

Bardzo dobrze spędzone wieczory w willi po dziennych wycieczkach. Blisko do stacji kolejowej, do rynku w Wiśle. Zaciszne miejsce. Wewnątrz willi bardzo ładny zapach. Korytarze są przytulnie urządzone. Miło spędziliśmy weekend. Właściciel bardzo miły, podpowie gdzie można się udać, dba o to miejsce. Chętnie wybralibyśmy się tam raz jeszcze. Ceny na + .


 
 

Zuzanna & Dawid
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2014-02-14 do 2014-02-16
 
 
 

Właśnie wróciliśmy z walentynkowego weekendu w Drakuli :) Wynajmowaliśmy apartament z kominkiem, cudownym wielkim łożem małżeńskim z baldachimem i dużym tarasem. Baaardzo miło spędziliśmy czas, który był dla nas niezwykle ważny, bo w tej oto willi zaręczyliśmy się :) Polecamy wszystkim, którzy chcą romantycznie spędzić razem czas grzejąc się przy kominku:) Bardzo miły właściciel! A już nie wspomnę o ślicznej kotce właścicieli, która przyszła się grzać z nami :) Blisko na stoki i do centrum. GORĄCO POLECAMY!!!


Zuzanna & Dawid - opinia o obiekcie Willa Drakula
 
 

Dawid
Dodano: 2013-11-03
Pobyt od: 2013-11-02 do 2013-11-03
 
 
 

Jednym Slowem rewelacja , swietnie spedzony weekend :) napewno wpadne nie raz :)


 
 

Piotrek Beata
Dodano: 2013-08-25
Pobyt od: 2013-08-21 do 2013-08-24
 
 
    

Witamy wszystkich): Wróciliśmy właśnie z 4 dniowego pobytu z Wisły.Zakwaterowanie w willi Dracula było strzałem w dziesiątkę ):)Spokojna okolica,pokój ładny,czysto gospodarze przesympatyczni.Polecamy wszystkim którzy chcą odpoczywać w Wiśle.Pozdrawiamy gospodarzy,na pewno wrócimy ):)


 
 

Adas i Kasia
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-18 do 2013-07-21
 
 
 

Własnie wrócilismy z Willi Drakula Mega!! Gospodarze wspaniali! miejsce super naprawde polecamy przyjedziemy znowu ! pozdrawiamy gospodarzy Adaś i Kasia :)


 
 

Marcin i Justyna
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-14 do 2013-02-17
 
 
    

Witamy SERDECZNIE mieliśmy okazję spędzić 4 dniowy pobyt w tym magicznym domku o magicznej nazwie Dracula. Zdjęcia które są przedstawione na stronie w pełni odzwierciadlają wystrój tego miejsca. Pokoiki idealnie nadają się na romantyczne wypady we dwoje. Czysto, właściciele bardzo mili, sympatyczni dbają o klienta. Korzystaliśmy dwukrotnie z jakuzy Pan właściciel zadbał o odpowiedni nastrój i temperaturę wody:)Wystarczył jeszcze tylko szampan i miły wieczór zagwarantowany. Jeżeli ktoś oczekuje standardów jak niżej wymienia przedmówca zapraszamy do hotelu Gołębiowski tam na pewno będzie miał europejskie podejście do klienta czyli masowe bez indywidualności. Dziękujemy i pozdrawiamy MJ


 
 

PIMPLA
Dodano: 2013-01-26
Pobyt od: 2013-01-15 do 2013-01-19
 
 
    

Gospodarze przesympatyczni, piekny wystroj willi,piekna okolica cisza spokoj.jest sauna ,jakuzi i mila obsluga.swietny pokoj z romantycznym kominkiem.dziekujemy za mile spedzone chwile BASIA,MICHAL I ANGELA


 
 

aga
Dodano: 2012-08-24
Pobyt od: 2012-07-27 do 2010-08-29
 
 
    

Witam spędziłyśmy tutaj ze znajomymi wspanialy wekend sauna jacuzi i niepowtarzalnie urzadone pokoje nadaja temu miejscu niecodzienny charakter no i przesympatyczni właścićiele az zal wracac pozdrawiamy i polecamy na gorski niezapomniany pobyt aga jusia i sylwia


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie